ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ
Malzemeler:
Yarım
kilo kereviz
1
kuru soğan
2
adet havuç
2
adet patates
1
çay bardağı zeytinyağı
1
tatlı kaşığı tuz
Sıcak
su
Yapılışı:
Bir
kenarda suyu ısıtın. Bu arada kerevizi ve diğer
sebzeleri doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağı ile kavurun.
Üzerine doğradığınız sebzeleri koyun ve beraberce biraz daha kavurun. Sıcak
suyu üzerine dökün ve kaynamaya başladığında tuzunu ekleyin. Sebzeler
yumuyaşana kadar pişirin.
Afiyet
olsun.
CELERY STEWED IN OLIVE OIL RECIPE
Ingredients:
½
kilogram celery
1
onion
2
carrots
2
potatoes
1
cup of olive oil
1
teaspoon salt
Hot water
Directions:
Firstly
chop vegetables. Chop onion and cook it with olive oil for some minutes. Add
vegetables and cook for some minutes again. Pour the hot water and add salt.
Cook it until all vegetables are softened.
Enjoy!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder