11 Mart 2016 Cuma

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ / CELERY STEWED IN OLIVE OIL RECIPE

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ

Malzemeler:
Celery stewed in olive oil

Yarım kilo kereviz
1 kuru soğan
2 adet havuç
2 adet patates
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Sıcak su

Yapılışı:

Bir kenarda suyu ısıtın. Bu arada kerevizi ve diğer  sebzeleri doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağı ile kavurun. Üzerine doğradığınız sebzeleri koyun ve beraberce biraz daha kavurun. Sıcak suyu üzerine dökün ve kaynamaya başladığında tuzunu ekleyin. Sebzeler yumuyaşana kadar pişirin.
Afiyet olsun.

CELERY STEWED IN OLIVE OIL RECIPE

Ingredients:

½ kilogram celery
1 onion
2 carrots
2 potatoes
1 cup of olive oil
1 teaspoon salt
Hot  water

Directions:

Firstly chop vegetables. Chop onion and cook it with olive oil for some minutes. Add vegetables and cook for some minutes again. Pour the hot water and add salt. Cook it until all vegetables are softened.
Enjoy!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...