10 Mart 2016 Perşembe

KREMALI HİNDİLİ MANTARLI TORTELLİNİ TARİFİ / TORTELLINI WITH TURKEY AND MUSHROOMS IN CREAM SAUCE

KREMALI HİNDİLİ MANTARLI TORTELLİNİ TARİFİ

Malzemeler:

300 gram hindi göğsü
Tortellini with turkey and mushrooms in cream sauce

280 gram mantar
250 gram tortellini (Peynirli)
250 ml krema
100 gram kaşar peyniri
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:




Tortelliniyi haşlayın. Hindi göğsünü kuşbaşı doğrayın. Mantarlarla beraber hindiyi tuzlayarak pişirin. Bir tencerede tortelliniyi, pişen mantarlı hindiyi, kremayı, baharatları ve kaşar peynirini ateşte harmanlayın. Kaşarlar eriyince ocaktan alın. Sıcak olarak servis edin.
Afiyet olsun.

TORTELLINI WITH TURKEY AND MUSHROOMS IN CREAM SAUCE

Ingredients:

300 g turkey breast
280 g mushrooms
250 g tortellini (cheese tortellini)
250 ml cream
100 g kashkaval
1 teaspoon black pepper
1 teaspoon dried thyme
1 teaspoon salt

Directions:

Cook tortellini. Slice turkey into small pieces and cook with mushrooms in a pot. Add salt. Combine tortellini, turkey with mushrooms, cream, spices, and kashkaval in a pot. Cook it until the kashkaval is melted. Serve hot.
Enjoy!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...