KREMALI HİNDİLİ MANTARLI TORTELLİNİ TARİFİ
Malzemeler:
300 gram hindi göğsü
280 gram mantar
250 gram tortellini
(Peynirli)
250 ml krema
100 gram kaşar peyniri
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Tortelliniyi haşlayın. Hindi
göğsünü kuşbaşı doğrayın. Mantarlarla beraber hindiyi tuzlayarak pişirin. Bir
tencerede tortelliniyi, pişen mantarlı hindiyi, kremayı, baharatları ve kaşar
peynirini ateşte harmanlayın. Kaşarlar eriyince ocaktan alın. Sıcak olarak
servis edin.
Afiyet olsun.
TORTELLINI WITH TURKEY AND MUSHROOMS IN CREAM SAUCE
Ingredients:
300 g turkey breast
280 g mushrooms
250 g tortellini
(cheese tortellini)
250 ml cream
100 g kashkaval
1 teaspoon black pepper
1 teaspoon dried thyme
1 teaspoon salt
Directions:
Cook tortellini. Slice
turkey into small pieces and cook with mushrooms in a pot. Add salt. Combine
tortellini, turkey with mushrooms, cream, spices, and kashkaval in a pot. Cook
it until the kashkaval is melted. Serve hot.
Enjoy!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder