14 Mart 2016 Pazartesi

TUZLU ISPANAKLI KEK TARİFİ / SALTY SPINACH CAKE

Salty spinach cakeTUZLU ISPANAKLI KEK TARİFİ

Malzemeler:

450 gram ıspanak püresi
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı beyaz peynir
Yarım su bardağı kaşar peyniri
2 su bardağı un
1 paket hamur kabartma tuzu
1,5 tatlı kaşığı tuz.

Yapılışı:

Bütün malzemeleri kek kıvamında bir kabın içerisinde karıştırın. Bir tepsiyi yağlayın ve karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 190 derecede üzeri kabuklaşana kadar pişirin.
Afiyet olsun.

SALTY SPINACH CAKE

Ingredients:

450 g spinach puree
2 eggs
1 cup yogurt
1 cup vegetable oil
1 cup cheese
½ cup kaskhaval
2 cups flour
A package of baking powder
1+1/2 teaspoons salt

Directions:

Mix all to prepare the cake. Pour the mixture in a baking tray. Bake in a preheated 190° C oven until the top is nicely browned.
Enjoy!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...