TUZLU ISPANAKLI KEK TARİFİ
Malzemeler:
450 gram ıspanak
püresi
2 adet yumurta
1 su bardağı
yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı
beyaz peynir
Yarım su bardağı
kaşar peyniri
2 su bardağı un
1 paket hamur
kabartma tuzu
1,5 tatlı kaşığı
tuz.
Yapılışı:
Bütün
malzemeleri kek kıvamında bir kabın içerisinde karıştırın. Bir tepsiyi yağlayın
ve karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 190 derecede üzeri kabuklaşana kadar
pişirin.
Afiyet olsun.
SALTY SPINACH CAKE
Ingredients:
450 g spinach
puree
2 eggs
1 cup yogurt
1 cup vegetable
oil
1 cup cheese
½ cup kaskhaval
2 cups flour
A package of
baking powder
1+1/2 teaspoons
salt
Directions:
Mix all to
prepare the cake. Pour the mixture in a baking tray. Bake in a preheated 190° C
oven until the top is nicely browned.
Enjoy!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder