27 Şubat 2016 Cumartesi

CİĞER KAVURMA TARİFİ/BEEF LIVER RECIPE

CİĞER KAVURMA TARİFİ

Malzemeler:


Yarım kilo dana ciğer
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Beef liver recipe
Kekik
Pulbiber
Tuz


Yapılışı:

Ciğerlerin sinirlerini ve zarını temizleyin. Daha sonra kuşbaşı şeklinde doğrayın. Ciğerleri yağa koyun ve tuzunu ekleyin. Kapağını kapatın ve arada karıştırarak suyunu salıp çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Üzerine pul biberi ve kekik ekleyerek yanında soğan salatası ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

BEEF LIVER RECIPE

Ingredients:

500 g beef liver
¼ cup olive oil
Thyme
Red pepper powder
Salt

Directions:

Slice beef liver. Combine olive oil, liver, and salt in a pot. Cook it well. Add thyme and red pepper powder. Serve hot. You can serve it with onion salad.
Enjoy!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...